Corp de adolescenta-Tanti Ludmila la 54 ani

Ludmila Balan nu este un nume celebru pentru Romania, dar este pentru Moldova. Acolo Ludmila este un fel de Teo Trandafir la noi, prezenta o emisiune de success la postul de televiziune national si de aici si denumirea de „Tanti Ludmila” pentru ca e de o familiaritate extraordinara pentru moldoveni.

Ludmila Balan Mereu Frumoasa

Cariera Ludmila Balan

Ludmila Balan este mama lui Dan Balan(ex Ozone) si arata la 54 de ani intr-un fel in care multe femei de 30 de ani nu arata. Ce sa mai spun de corp? Fara celulita, vergeturi, piele flasca. Poti sa il confunzi lejer cu cel al unei pustoaice bine proportionate.

Ludmila si Dan Balan

Ludmila si Dan Balan

In jurul aspectului tanar al Ludmilei, s-au facut o multime de speculatii, ba ca si-ar face operatii estetice periodic, ba ca ar arata mai bine ca acum 20 de ani, ba ca drege… Conform cu spusele ei , ea nu se simte batrana, datoreaza formele perfecte orelor pe care le petrece in sala de fitness si in legatura cu operatiile estetice, nu a spus nici ca si-ar fi facut, nici ca ba. Acum daca le are, sunt reusite si cel mai important este ca se simte bine in pielea ei, asta se vede cu ochiul liber.

Tot in ale gandirii strasnic de bune, cum zic basarabenii, Ludmila declara:” Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat”.Daca ajungi in etapa in care vrei sa te mentii mereu frumoasa , Ludmila crede ca” trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin.”

Nu se teme de batranete :”Bătrâneţea nu e o sperietoare pentru mine, nu mă gândesc la ea, probabil din cauza că nu mă simt bătrână. Dacă rostesc vârsta mea..e ca şi cum aş vorbi despre altcineva. Parcă nu e despre mine… E o enigmă cu femeile acestea…”Depinde ce vrei. Până la urmă, omul capătă ceea ce-şi doreşte să aibă. Sursa Vipmagazin

Ludmila mereu Frumoasa la 54 ani Maruta

Ludmila Balan mereu frumoasa

In tot cazul, ce avem de invatat de la aceste doamne?

Se poate! Poti sa te mentii sanatoasa, tanara si frumoasa mereu….depinde doar de obiceiurile tale zilnice. E resposabilitatea fiecareia dintre noi sa traim frumos mereu.
Laura J.

Anunțuri

Un răspuns la „Corp de adolescenta-Tanti Ludmila la 54 ani

Tu ce crezi draga mea?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s